Prima pagină

d. Mobilier modern : NEXT

Mobilier living NEXT .

Formele cubice, liniile drepte, si detaliile din aluminiu ale Livingului Next ofera un feeling modern si avangardist nu doar in nume. Mobilierul este realizat din panouri furniruite cu furnir din lemn de stejar in finisaj semilucios. Finisarea este cu pori deschisi, in acest fel fibra lemnoasa este reliefata si vizibila. Disponibil in culoare cafeniu inchis. Partea de lemn masiv este baituita si lacuita iar furnirul este tratat pentru obtinerea finisajului final.

*********************************************

VEZI ACTUALELE COLECTII DE MOBILA SI MOBILIER ALE CELOR MAI CUNOSCUTI PRODUCATORI IN DOMENIU .

*** Mobilier produs din panouri aglomerate din lemn cu o densitate mare a fibrei (MDF) cu fronturile din lemn masiv, furniruit cu furnir natural. Sisteme de iluminat in format standard sau optional. Mobila modulara pentru : living, dining, dormitor, hol sau birou ( home office )

*****************************************************************

**************************************************************

 

www.mobilierliving.wordpress.com

Mobilier modern Next

Mobilier living modern Next

Living modern Next

Mobilier modern Next detaliu

Mobilier living detaliu Next

Living room Next

Living Next a

Mobilier living Next

Formele cubice, liniile drepte, si detaliile din aluminiu ale Sufrageriei Next ofera un feeling modern si avangardist nu doar in nume. Mobilierul este realizat din panouri furniruite cu furnir din lemn de stejar in finisaj semilucios.

Sufragerie moderna dining Next

Sufragerie dining Next

Dining room Next

Dining room detalii Next

Dining room detalii Next

Mobilier living, dining – room : NEXT

Pentru colectia completa si vizionarea de noi colectii de mobilier va rugam accesati si pagina de web-site : www.mobilierliving.wordpress.com