Prima pagină

d. Coltare living stofa/piele.

Exista nenumarate tipuri de coltare din care poti alege. In functie de materialul folosit, poti opta pentru coltare din plus, stofa, piele naturala ori coltare dehusabile. De asemenea, in functie de necesitati si preferinte iti poti indrepta atentia catre cele extensibile sau dehusabile, mai usor de intretinut. In ceea ce priveste linia de design sau culori si modele, exista o paleta larga de coltare, fiecare aducand un element inedit incaperii in care sunt folosite.

*** Coltare living disponibile in variante modulare ( fiecare model are disponibile piese individuale : canapele 3 locuri cu un brat, canapele 3 locuri fara brate, canapele 2 locuri cu un brat, canapele doua locuri fara brate, fotolii pentru terminatie cu un brat sau fara brate pentru configurarea necesara in functie de spatiul disonibil)

*** Colectii ONLINE disponibile la comanda.

**************************************************************************

Vezi noi modele, oferte de pret, detalii si dimensiunii pe noul nostru web-site :

www.mobilatop.ro

Noua colectie 2017 de canapele piele modulare este disponibila la comanda in functie de piesele solicitate.

**************************************************************************

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Pentru colectia completa de canapele extensibile, coltare extensibile din stofa sau piele naturala nu ezitati sa deschideti toate paginile aferente acestui web-site sau descarcati GRATUIT cataloagele ONLINE in format PDF – Dreapta monitor.

Deoarece apar noi si noi modele de canapele sau coltare, va punem la dispozitie noile modele disponibile in portofoliul nostru

*** Catalog ONLINE in format PDF – Descarca gratuit – CLICK AICI !!! ***

canapele-2016-catalog-online

La comanda, se poate alege orice culoare de stofa sau piele naturala, iar setul poate avea orice componenta. Pentru a discuta aceste aspecte, si a comanda setul de canapele dorit,  va invitam la magazinul nostru situat in Zona Doamna Ghica – Pasarela Delfinului ( detalii in pagina CONTACT ), sau la telefon mobil : 0763 141 633 .

……………………………………………………………………………………………………….

*** Stimati clienti, va anuntam ca puteti achizitiona canapelele & mobilierul nostru cu plata in rate prin TBI Credit , pentru informatii suplimentare si modurile in care puteti obtine finantarea dorita accesati  www.tbicredit.ro

%d blogeri au apreciat: