Prima pagină

d. Coltare living stofa/piele.

Exista nenumarate tipuri de coltare din care poti alege. In functie de materialul folosit, poti opta pentru coltare din plus, stofa, piele naturala ori coltare dehusabile. De asemenea, in functie de necesitati si preferinte iti poti indrepta atentia catre cele extensibile sau dehusabile, mai usor de intretinut. In ceea ce priveste linia de design sau culori si modele, exista o paleta larga de coltare, fiecare aducand un element inedit incaperii in care sunt folosite.

*** Coltare living disponibile in variante modulare ( fiecare model are disponibile piese individuale : canapele 3 locuri cu un brat, canapele 3 locuri fara brate, canapele 2 locuri cu un brat, canapele doua locuri fara brate, fotolii pentru terminatie cu un brat sau fara brate pentru configurarea necesara in functie de spatiul disonibil)

*** Colectii ONLINE disponibile la comanda.

**************************************************************************

PAGINA IN CURS DE ACTUALIZARE !!!

……………………………………………………………………………………………………….

*** Stimati clienti, va anuntam ca puteti achizitiona canapelele & mobilierul nostru cu plata in rate prin TBI Credit , pentru informatii suplimentare si modurile in care puteti obtine finantarea dorita accesati  www.tbicredit.ro