Prima pagină

Cum comand:

1. In cazul in care produsele dorite sunt pe stoc

*** Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea mobilei de la sediul nostru. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

La ridicarea mobilierului de la sediul nostru, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.

…………………………………………………………………………………………………………….

*** Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de societatea noastra, in urma confirmarii telefonice sau prin e-mail a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea mobilierului se face dupa confirmarea platii, in contul nostru, a proformei emise.

Poti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA ( Classic si Electron ) si MASTERCARD ( inclusiv Maestro ).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

…………………………………………………………………………………………………….

*** Poti opta pentru obtinerea unui credit bancar.

Pasii de urmat sunt foarte simpli, documentatia necesara este minima, raspunsul la solicitarea cardului este foarte prompt.

Pentru mai multe detalii viziteaza sectiunea Plata in Rate.

***********************************************************************

2. In cazul in care mobilierul sau setul de canapele dorit nu este pe stoc, exista trei modalitati de efectuare a comenzii:

1. Comanda online – aceasta se face in cativa pasi simpli: alegeti produsul dorit si optiunile de material (stofa sau piele ). Dupa ce v-ati ales materialul dorit, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail : office.canapeledinpiele@yahoo.ro si sa ne transmiteti modelul si nuanta de stofa sau piele naturala dorita ( fiecare model de canapele sau coltare din piele sau stofa au o denumire sau un cod ) nuante de piele naturala disponibile AICI !!! , nuante de stofa disponibile AICI !!!

Comanda dvs. va fi preluata de un consultant de vanzari, care va va transmite mai multe detalii despre produsul care doriti sa il comandati dupa care va va trimite Contractul cu produsele comandate ( inclusiv termen de livrare ) si Factura proforma pe baza careia sa achitati produsul comandat in contul firmei noastre.

***Plata se  face integral prin transfer bancar sau Internet Banking.

 

Pentru orice intrebari consultantii nostrii va stau la dispozitie la adresa de e-mail : office.canapeledinpiele@yahoo.ro

………………………………………………………………………………………………………..

*** Pentru comenzi ON LINE si comenzi transmise telefonic plata se face integral la lansarea Comenzii si Semnarea/Confirmarea Contractului de furnizare produse.

*** Comenzile se iau in consideratie din momentul confirmatii platii in contul firmei noastre conform contract si factura proforma.***

***  Contractul de furnizare produs si Factura Proforma va fi transmise numai de la adresele noastre de e-mail, respectiv : office.canapeledinpiele@yahoo.ro sau office.mobilierliving@yahoo.ro  , iar plata se va efectua numai dupa ce un reprezentant al firmei noastre va va contacta pentru confirmarea comenzii.   ***

new

***  Va doriti un set de canapele, dar nu doriti sa faceti plata integral inainte de receptia produsului ?

Pentru orice comanda a carei suma depaseste suma de 10 000 ron se va achita numai 50% din totalul comenzii iar diferenta de 50% se va achita dupa receptia produsului.

Receptia produsului nu presupune urcarea setului la etaj sau in incinta locuintei.

Receptia produsului se poate realiza SI IN incinta imobilului, NUMAI daca se pune la dispozitia livratorului nostru, personal calificat in manipularea si urcarea produselor.

Acesta efectuand manipularea si caratul, sub stricta supraveghere a livratorului nostru.

Nu indepliniti conditiile noastre ?

Va doriti numai cateva piese de mobilier, dar nu depaseste suma de 8.000 ron ?

Pentru orice comanda de canapele din piele a carei suma este sub 10 000 ron, transportul auto va fi 500 ron catre orice resedinta de judet din Romania.

*** Toate comenzile de canapele, inclusiv cele transmise online se onoreaza intre 6 si 8 saptamani de la lansarea comenzii ***

………………………………………………………………………………………………………..

**************************************************************************

Vezi oferte de pret, detalii si dimensiunii pe noul nostru web-site :

www.mobilatop.ro

Noua colectie de canapele piele modulare este disponibila la comanda in functie de piesele solicitate.

**************************************************************************

%d blogeri au apreciat: