Prima pagină

a. Canapele extensibile stofa/piele

Este foarte important ca locuinta ta sa se potriveasca stilului tau de viata, propriei tale personalitati, sa aiba forma si culoarea care sa se adapteze perfect gustului tau. La cererea clientilor va prezentam noua colectie de canapele extensibile living, noile prezentari mai detaliate. Canapele cu suprafete de dormit pentru 1 –  2 persoane, Fotolii extensibile stil clasic sau modern cu suprafete generoase de dormit, Grupe de colt ( Coltare extensibile cu spatii de depozitare a lenjeriei ), Coltare extensibile intr-o varietate de sisteme extensibile.

Nu toti producatorii de canapele se pot mandri cu ceea ce produc, de ce ?

Pentru ca le este mai usor sa copieze un model decat sa il proiecteze.

Din aceste motive noi va prezentam colectia de canapele si coltare cu noile sisteme de extensie aferente pentru fiecare model in parte. Veti descoperii sisteme de extensie special concepute cu o rezistenta ridicata ( structura metalica, plasa elecrosudata, bride elastice din lemn de fag  sau panouri rezistente din lemn ).

Toate modele de canapele si coltare sunt special concepute pentru spatii deschise ( open space ), living, sufragerie cu un design deosebit si tapitate cu acelasi material de stofa, piele ecologica sau piele naturala inclusiv pe laturile din spate ( modelele noastre de canapele sau coltare se produc intr-o varietate de nuante )

**************************************************************************

**************************************************************************

ATENTIE !!!  Pentru o vizionare detaliata a modelelor va rugam CLIK pe fiecare model in parte pana la o vizionare optima ( sunt prezentate fotografii cu o rezolutie foarte mare – se pot vedea toate detaliile modelelor ).

Va prezentam in continuare ofertele de pret pentru modelele de canapele extensibile cu tapiterie din stofa.

Preturile sunt informative si nu implica valoare contractuala. Preturile pot suferi modificari fara notificare prelabila.

Modelele noastre de canapele se produc din : Stofa, Stofa cu Piele Ecologica, Piele ecologica sau Piele naturala de bovine – INTEGRAL ( Canapelele din piele naturala nu se pot combina cu piele ecologica )

*** Colectii ONLINE disponibile la comanda.

………………………………………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………………………………………………..

Intr-o lume a mobilei in care suntem sufocati de piraterii : chinezisme si turcisme noi incercam sa aducem in casa dumneavoastra cele mai frumoase si confortabile modele de canapele sau coltare produse de producatori renumiti in domeniu cu foarte multi ani de experienta pe pietele din Europa ( Polonia, Germania, Franta, Bulgaria, Serbia ) .

………………………………………………………………………………………………………..

PAGINA IN CURS DE ACTUALIZARE !!!

………………………………………………………………………………………………………..

Stimati clienti, va anuntam ca puteti achizitiona canapelele & mobilierul nostru cu plata in rate, prin TBI Credit , pentru informatii suplimentare si modurile in care puteti obtine finantarea dorita accesati  www.tbicredit.ro

Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati ( Detalii pagina Contact ).