Prima pagină

c. Canapele living stofa/piele.

Canapelele din stofa sau piele naturala – INTEGRAL –  ofera o plaja larga de optiuni oricarei persoane care se afla in cautarea unei asemenea piese de mobilier pentru living. Pe langa o multitudine de stiluri si forme, va  punem la dispozitie canapele living din stofa sau piele naturala integral intr-o  varietate de culori si tipare. Canapelele de stofa nu cunosc limite in ceea ce privesc culorile, modalitatile de imbinare de culori, imprimeuri sau chiar diferite desene florale sau grafice aplicate pe material. Mostrarele noastre de stofa sunt la dispozitia imaginatiei dumneavoastra ( peste 500 nuante de stofa si peste 200 nuante de piele naturala ). Puteti opta pentru canapele stofa extensibile, ori canapele dehusabile, multifunctionale in diferite culori si cu diferite stiluri de design. Pentru intreaga colectie vizitati toate paginile disponibile pe acest web-site.

………………………………………………………………………………………………………..

**************************************************************************

Vezi noi modele, oferte de pret, detalii si dimensiunii pe noul nostru web-site :

www.mobilatop.ro

Noua colectie 2017 de canapele piele modulare este disponibila la comanda in functie de piesele solicitate.

**************************************************************************

Ofertele de pret sunt valabile pentru tapiterie de stofa, piele naturala sau MICROFIBRA LONG LIFE.

Preturile sunt informative si nu implica valoare contractuala.

Preturile pot suferi modificari fara notificare prealabila.

In curand noile colectii 2017 disponibile la comanda.

Pentru colectia completa de canapele extensibile, coltare extensibile din stofa sau piele naturala nu ezitati sa deschideti toate paginile aferente acestui web-site.

Deoarece apar noi si noi modele de canapele sau coltare, va punem la dispozitie noile modele disponibile in portofoliul nostru

*** Catalog ONLINE in format PDF – Descarca gratuit – CLICK AICI !!! ***

canapele-2016-catalog-online

La comanda, se poate alege orice culoare de stofa sau piele naturala, iar setul poate avea orice componenta. Pentru a discuta aceste aspecte, si a comanda setul de canapele dorit,  va invitam la magazinul nostru de prezentare situat in Zona Doamna Ghica – Pasarela Delfinului ( detalii in pagina – CONTACT  ), sau la telefon mobil : 0763 141 633 .

……………………………………………………………………………………………………….

*** Stimati clienti, va anuntam ca puteti achizitiona canapelele & mobilierul nostru cu plata in rate, prin TBI Credit , pentru informatii suplimentare si modurile in care puteti obtine finantarea dorita accesati  www.tbicredit.ro

%d blogeri au apreciat: