Prima pagină

c. Canapele living stofa/piele.

Canapelele din stofa sau piele naturala – INTEGRAL –  ofera o plaja larga de optiuni oricarei persoane care se afla in cautarea unei asemenea piese de mobilier pentru living. Pe langa o multitudine de stiluri si forme, va  punem la dispozitie canapele living din stofa sau piele naturala integral intr-o  varietate de culori si tipare. Canapelele de stofa nu cunosc limite in ceea ce privesc culorile, modalitatile de imbinare de culori, imprimeuri sau chiar diferite desene florale sau grafice aplicate pe material. Mostrarele noastre de stofa sunt la dispozitia imaginatiei dumneavoastra ( peste 500 nuante de stofa si peste 200 nuante de piele naturala ). Puteti opta pentru canapele stofa extensibile, ori canapele dehusabile, multifunctionale in diferite culori si cu diferite stiluri de design. Pentru intreaga colectie vizitati toate paginile disponibile pe acest web-site.

………………………………………………………………………………………………………..

**************************************************************************

**************************************************************************

Ofertele de pret sunt valabile pentru tapiterie de stofa sau MICROFIBRA LONG LIFE.

Preturile sunt informative si nu implica valoare contractuala.

Preturile pot suferi modificari fara notificare prealabila.

Pentru colectia completa de canapele extensibile, coltare extensibile din stofa sau piele naturala nu ezitati sa deschideti toate paginile aferente acestui web-site.

……………………………………………………………………………………………………….

PAGINA IN CURS DE ACTUALIZARE !!!

*** Stimati clienti, va anuntam ca puteti achizitiona canapelele & mobilierul nostru cu plata in rate, prin TBI Credit , pentru informatii suplimentare si modurile in care puteti obtine finantarea dorita accesati  www.tbicredit.ro