Prima pagină

Garantie :

Garantia este certitudinea calitatii unui produs si se aplica oricarui produs achizitionat de la firma noastra. Noi oferim aceasta garantie pentru ca avem incredere in produsele noastre.

Garantia oferita de noi are ca scop repararea sau inlocuirea fara nici un cost suplimentar a unui produs, daca se constata un defect de fabricatie sau de material, returnarea contravalorii se face numai daca produsul nu poate fi remediat sau inlocuit.

Pentru a beneficia de termenii si conditiile garantiei produselor noastre, trebuie sa tii cont ca garantia este oferita pentru un produs destinat a fi folosit in mod obisnuit, in conditii normale.

Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula:

  • Uzura normal a produsului tinand cont de durata de viata;
  • Incendierea, deteriorarea, furtul, decolorarea produsului sau a unor parti component in urma expunerii la soare sau la o alta sursa puternica de caldura sau a contactului cu apa, vopsirea produsului de catre client, deteriorari ale produsului in urma unor calamitati, ruperea sau zgarierea produsului ca urmare a lovirii sale, defecte produse de depozitarea in conditii de umiditate, curatarea cu substante neadecvate, depozitarea si utilizarea produsului in conditii improprii, altele decat cele pentru care acesta a fost testat si proiectat, defecte care apar ca urmare a erorilor de montaj;
  • Folosirea produsului in regim industrial, in locuri publice sau in scopuri profesionale;
  • Interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate.

Termenul de garantie este de 2 ani pentru canapele, coltare si mobilier.

Asiguram garantie si post garantie pentru produsele noastre.